≡ Menu
advertising

AG1 med melk: mandelmelk havremelk

athletic greens milk
De fleste drikker AG1 fra Athletic Greens med vann. Dette er også bra, og vi elsker spesielt den livlige grønne fargen det gir. En ekte grønn shake! Men hvis du liker morgen-drikken din litt fyldigere, bør du prøve å erstatte vannet med (plantebasert) melk! Vi elsker AG1 fra Athletic Greens med havremelk, men enhver annen plantebasert melk vil fungere, som mandelmelk, kokosmelk eller soyamelk. Selvfølgelig er også kumelk mulig, selv om Athletic Greens AG1 Shake da selvfølgelig ikke lenger vil være vegansk og heller ikke laktosefri. Derfor foretrekker vi å unngå det og velge en grønnsaksmelk i kombinasjon med Athletic Greens (som ble omdøpt til AG1 i september 2021).

Athletic Greens (AG1) med mandelmelk

Mandelmelk er det laveste kalorialternativet av alle plantebaserte melkealternativer. I hvert fall når det ikke inneholder sukkererstatninger. En annen fordel er den nøtteaktige kremete smaken og den ekstra mengden vitamin A og andre sporstoffer. Men i motsetning til ekte kumelk inneholder mandelmelk nesten ingen proteiner og ingen kalsium. Mange produsenter tilsetter derfor kalsium i mandelmelken sin på kunstig vis.

AG1 fra Athletic Greens med havremelk

Havremelk er en blanding av havre og vann. Avhengig av produsenten er konsistensen mindre kremet enn for eksempel mandelmelk. Men det er nå produsenter som markedsfører havremelk som «barista edition», noe som betyr at havremelken deres er enda kremete. Absolutt verdt å prøve hvis du finner denne varianten i dagligvarehyllen. Havremelk inneholder blant annet de verdifulle kostfiberene betaglukaner. Det hjelper kroppen med å absorbere og utnytte vitaminer og mineraler enda bedre.
athletic greens oatmilk close up
På denne måten er havremelk også en optimal kombinasjon med Athletic Greens!
I tillegg er havremelk bedre for miljøet enn andre melkealternativer da havre kan vokse med mindre vann.

Men det er også noen ting å tenke på når det gjelder havremelk. Mennesker med glutenintoleranse bør heller velge mandelmelk, soyamelk eller risdrikk, da havremelk kan inneholde både gluten og avenin, som virker på samme måte som gluten. Så hvis havremelk ikke passer for deg, kan dette være en grunn, og du bør heller bytte til mandelmelk eller soyamelk. På samme måte er ikke havremelk egnet for en lavkarbodiett da den inneholder mye karbohydrater og øker blodsukkernivået.

AG1® fra Athletic Greens med soyamelk

AG1® fra Athletic Greens med soyamelk er etter vår mening den perfekte kombinasjonen for kvinner i overgangsalderen. Dette skyldes at soyamelken, på grunn av de innebygde isoflavonene og fytoøstrogenene, kan bidra til å opprettholde eller til og med noe øke østrogennivåene, noe som kan lindre noen av de typiske overgangsalder-symptomene.

Menn bør derfor ikke nyte dette melkealternativet i store mengder, men soyamelk er selvfølgelig et bra melkealternativ for menn å nyte i kombinasjon med AG1 fra Athletic Greens!

Den inneholder ikke kolesterol, er en god kilde til protein og inneholder mye vitamin A og vitamin B-12, så det er en flott måte å fylle på med vitamin B12 for veganere spesielt. Soyamelk inneholder naturligvis ikke kalsium, men mange produsenter tilsetter kalsium i melken etter produksjonen.
Athletic Greens soy-milk
Dessverre er det imidlertid noen ulemper med soyamelk som må tas i betraktning: Noen mennesker tåler ikke soyaproteiner så godt og opplever symptomer som ligner på laktoseintoleranse. Videre bør menn ikke overdrive inntaket av soyamelk, som allerede nevnt, for å unngå ubalanse i østrogenbalansen. Men et glass om dagen er selvfølgelig ikke noe problem.

AG1 med melk

Som du ser, er det mange måter å nyte AG1 fra Athletic Greens på. Så det trenger ikke alltid å være vann. Hvilken melkevariant som er ideell for deg og kroppen din, bør du bare prøve ut. Du vil helt sikkert like hver versjon. Og å bytte tilbake til AG1 med vann er alltid spennende.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

I dag skjer hendelsene raskt og fort!!! Athletic Greens gir våre lesere via følgende side*reklame gratis med valgfri bestilling:
  • en AG1 shaker
  • en oppbevaringsplate
  • en flaske med vitamin D3 K2
  • 5 resepakker
  • en aluminiumsdosemål for din daglige AG1
Vitamin D3-K2-oljen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for separat kjøp. Ifølge Athletic Greens er en flaske tilstrekkelig for ett helt år og optimaliserer effekten av Athletic Greens Shake på nytt, siden mange aktive ingredienser kan absorberes spesielt i kombinasjon med en olje. Og vi trenger ikke å diskutere de generelle fordelene med vitamin D2 og K2 her! Athletic Greens har dosert disse aktive ingrediensene slik at de passer optimalt til den daglige Greens Shake. Slik kommer du til den kortsiktige gratis kampanjesiden: ag1 norge*reklame Skynd deg, for det kan være svært begrenset på lager. Så hvis du fortsatt ser tilbudet, bruk det umiddelbart.
*reklame