≡ Menu
advertising

AG1 bivirkninger?

Tillegget AG1 fra Athletic Greens annonserer at pulveret gjør det mulig for deg å absorbere de viktigste næringsstoffene på bare 27 sekunder. Men fungerer det virkelig? Og hvilke bivirkninger oppstår når du tar AG1® fra Athletic Greens® regelmessig? Vi undersøkte kritisk pulveret og analyserte også konkurrerende produkter.

AG1 skadelige bivirkninger?

Ved slutten av denne artikkelen vil du vite hvor sunn AG1 fra Athletic Greens virkelig er, om det å ta det regelmessig kan ha skadelige bivirkninger for deg, eller hvordan du kan unngå disse bivirkningene. I tillegg vil vi informere deg om det finnes alternative kosttilskudd som er billigere og sunnere enn AG1 fra Athletic Greens.

AG1 Athletic Greens bivirkninger

I denne videoen er de mulige AG1-bivirkningene fra Athletic Greens fantastisk oppsummert! Dessverre har den blitt fjernet av eieren, så det er ingen bivirkningsvideo tilgjengelig. Se på AG1-videoen i stedet, siden en annen bieffekt av AG1 fra Athletic Greens er:

Du trenger et mindre skap 🙂

AG1-tilbud april 2024 (så lenge lageret varer)

Ag1 athletic greens save freebies*reklame

Ingredienser for atletiske grønne

Kan noe som utelukkende består av sunne ingredienser forårsake skadelige bivirkninger i det hele tatt? Vanskelig å tro, men ja, dessverre er dette fullt mulig! Hvorfor og hvordan avslører vi lenger ned.
I en annen artikkel hadde vi allerede gransket AG1 ingrediensene i detalj. Selv resultatet overrasket oss! AG1 Greens-tilskuddet er virkelig fylt med positive ingredienser. Selv sammensetningen av hver AG1-ingrediens er utmerket. Her er en liste over alle AG1-ingrediensene:
ag1 athletic-greens-ingredients
Men hvordan kan dette grønne tillegget faktisk absorberes av menneskekroppen, og hvilke langsiktige effekter kan oppstå når man tar AG1 fra Athletic Greens? Dessverre ble vi også overrasket her, da det faktisk er noen ting du bør vurdere hvis du ikke vil lide av en overdose.

Farmasøyt om AG1 fra Athletic Greens

Dette er hva en amerikansk farmasøyt har å si om Athletic Greens (nå kalt AG1) på den amerikanske TV-kanalen Fox61:

Oppsummert:
Produktet er trygt, og alle ingredienser testes. Det er rett og slett umulig å si hvordan de 75 ingrediensene reagerer med hverandre.

Få dine AG1® Greens

Athletic Greens (AG1) overdose?

Å finne en sunn balanse i livet er en kunst. Selv de sunneste matvarene kan forårsake bivirkninger som er skadelige for kroppen når de inntas i overkant. Effektene av en overdose av vitaminer kan bli akutte når de tas over en lengre periode og kan forårsake akutte bivirkninger hos noen individer. Da snakker vi om en tilstand som kalles hypervitaminose. Den vanligste overdosen er overdosering av vitamin A, som kan skje med en femdobbel daglig dose.

Symptomer på hypervitaminose

Bivirkningene av overdosering av vitaminer er studert i en rekke fagfellevurderte artikler og medisinske studier. Oppsummering: Vær oppmerksom på følgende symptomer, spesielt hvis de oppstår sammen:

 • tretthet
 • svakhet
 • oppkast
 • kvalme
 • manglende appetitt
 • hodepine
 • hårtap
 • mage-tarmproblemer
 • muskelsvakhet

Viktig: Disse bivirkningene oppstår naturligvis bare ved ekstrem overdosering! På grunn av den anbefalte daglige dosen på 12g AG1 fra Athletic Greens, kan disse bivirkningene selvfølgelig ikke oppstå. Tvert imot, AG1 fra Athletic Greens er kjent for å bekjempe symptomene som er beskrevet ovenfor. Når du tar AG1, bør du imidlertid huske at det ekstra inntaket av mat bør justeres deretter. En overdose kan selvfølgelig skje raskere etter å ha tatt AG1 eller annet høydose grønt pulver enn hvis du ikke har ladet kroppen med full vitaminpåfyll.

Hypervitaminose gjennom AG1 fra Athletic Greens?

Hypervitaminose forebygges av den godt balanserte sammensetningen av AG1 (vi utelukker ikke at dette også gjelder for andre grønne tilskudd), så det oppstår ikke! Man må imidlertid være oppmerksom på ekstra vitamininntak gjennom dagen og ikke overdrive det. Ellers bør du redusere den daglige mengden AG1 fra Athletic Greens deretter. Athletic Greens® anbefaler en daglig AG1-dose på 12 gram.

For en typisk kontorarbeider som spiser en svært sunn diett hele dagen, er 8 gram tilstrekkelig. En idrettsutøver som tar mange vitaminer i kombinasjon med karbohydrater hele dagen, kan tolerere en høyere dose av AG1 uten frykt for overdose. Dette er imidlertid ikke medisinsk råd. Ved tvil, bør du alltid konsultere legen din på forhånd hvis du vil justere dosen av et tilskudd.

Drikk nok vann!!!!!

AG1 fra Athletic Greens (eller andre grønne tilskudd) bør oppløses i 250 ml vann og drikkes. Det er en god mengde å starte dagen med. Det er imidlertid viktig å opprettholde væskebalansen hele dagen! Spesielt når du tar grønne pulver, må kroppen være tilstrekkelig hydrert slik at den kan behandle de tilgjengelige næringsstoffene.

Atletiske grønne og oksalsyre?

Grønne smoothies blir stadig mer populære fordi de, akkurat som AG1 fra Athletic Greens, gir mange sunne næringsstoffer i en rist. Fordelen med AG1 er at shaken er klar på under 30 sekunder, og du trenger ikke å rydde kjøkkenet etterpå 😉 Smaken av AG1 er også unikt deilig, så vi kan bare anbefale alle å prøve dette pulveret minst en gang.
I forbindelse med grønne smoothies hører vi stadig om en «fare fra oksalsyre». Dette gjelder selvfølgelig også for grønne pulver som AG1, slik at det ikke kan forårsake nyrestein eller lignende ved inntak.

AG1 Athletic Greens kritikk

Det er imidlertid flere nettsteder som likevel kritiserer Athletic Greens (nå kalt AG1). Mesteparten av kritikken ser slik ut:

Athletic Greens tilbyr april 2024 (Så lenge lageret varer) athletic greens norge
ag1 athletic greens tilbud*Annonsering
 • For dyrt
 • Konsentrasjonen av de individuelle ingrediensene er for lav (dette overser imidlertid at den perfekte interaksjonen mellom de individuelle ingrediensene er nødvendig for å oppnå den perfekte effekten uten overdosering)
 • For lite informasjon om selskapet bak produktet
 • Ingen protein til stede, slik at det ikke kan erstatte et måltid (dette er vi helt enige i!)

Her er de forskjellige nettstedene som kritiserer Athletic Greens:

 1. http://www.fourhourbodysupplies.com/athletic-greens-negative-review-complaints/

Konklusjon fra Athletic Greens

Ja, AG1 fra Athletic Greens er dyrt. Men målt opp mot de positive effektene atletiske grønne har på kroppen, er det definitivt verdt pengene. Spesielt når du tenker på hva du bruker pengene dine på hver måned (bare legg sammen kaffekjøp eller pizzabestillinger per måned).

Ja, du kan overdosere AG1 fra Athletic Greens, akkurat som du kan overbelaste magen ved å spise for mye frukt og grønnsaker. Du bør heller ikke overdrive med andre vitaminpiller. Så det er ikke overraskende! Du bør tilpasse AG1 til dine faktiske daglige behov. Hvis du er usikker, kan du ta AG1 fra Athletic Greens annenhver dag for å se hvordan kroppen reagerer på de ekstra vitaminene.

Det er generelt viktig å drikke nok vann i løpet av dagen. Men dette gjelder enda mer med kombinasjonen av AG1, slik at ingrediensene kan brukes optimalt av kroppen.

Riktig brukt er AG1 fra Athletic Greens en virkelig berikelse for kroppen, så vi kan bare anbefale det!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

I dag skjer hendelsene raskt og fort!!! Athletic Greens gir våre lesere via følgende side*reklame gratis med valgfri bestilling:
 • en AG1 shaker
 • en oppbevaringsplate
 • en flaske med vitamin D3 K2
 • 5 resepakker
 • en aluminiumsdosemål for din daglige AG1
Vitamin D3-K2-oljen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for separat kjøp. Ifølge Athletic Greens er en flaske tilstrekkelig for ett helt år og optimaliserer effekten av Athletic Greens Shake på nytt, siden mange aktive ingredienser kan absorberes spesielt i kombinasjon med en olje. Og vi trenger ikke å diskutere de generelle fordelene med vitamin D2 og K2 her! Athletic Greens har dosert disse aktive ingrediensene slik at de passer optimalt til den daglige Greens Shake. Slik kommer du til den kortsiktige gratis kampanjesiden: ag1 norge*reklame Skynd deg, for det kan være svært begrenset på lager. Så hvis du fortsatt ser tilbudet, bruk det umiddelbart.
*reklame